Genel Cerrahi Tedavileri
Apandisit Tedavisi
Apandisit, karnın sağ tarafında kalın bağırsağa bağlı ince bir kesedir. Apandisit, enfekte olması durumda patlayabilir ve hayati tehlikeye yol açabilir.
Robotik Cerrahi
Genel olarak Robotik Cerrahi tekniği, cerrahın kontrol konsolu başında bulunması ve robotik cerrahi makinelerini eş zamanlı olarak kullanılmasıyla gerçekleştirilmektedir.
Meme Kanseri
Meme kanseri, başlıca kadınlarda en sık karşılaşılan kanserler içerisinde birinci sırada yer alır. Aynı zamanda hemen hemen her yaş grubunu etkileyebilen bir kanser türüdür.
Anal Fissür (Makat Çatlağı)
İnsan vücudunda anüs bölgesi oldukça hassas bir yapıya sahiptir. Uzun süren kabızlık veya ishal durumlarında bu bölgede yırtılmalar meydana gelebilmektedir.
Anal / Perianal Siğil (Makat ve Makat Çevresi Siğilleri) Tedavisi
Anal siğiller anüsün içinde ve çevresinde oluşan siğillerdir. Bu siğillere cinsel veya cilt teması yoluyla yayılan insan papilloma virüsü (HPV) neden olur.
Anal Pruritus (Anal Kaşıntı)
Anal kaşıntı, perianal bölgede gerçekleşen ve genellikle geceleri ya da bağırsak hareketlerinden hemen sonra etkinliğini hissettiren bir cilt rahatsızlığıdır.
Kapalı Nefrektomi Ameliyatı
Kapalı Nefrektomi karın içerisine yerleştirilen 1 cm çapında özel bir kamera yardımıyla gerçekleştirilir.
Karın ve Kasık Fıtığı Ameliyatları
Karın duvarı fıtıkları; karın içinde bulunan organ ya da dokuların, karın duvarındaki çok zayıf bir noktadan fıtık kesesi karın dışına çıkması şeklinde oluşur.
Retrorektal (Presakral) Kitleler Ameliyatı
Retrorektal ya da presakral bölgelerde (makat ile kuyruk sokumu arasında bulunan bölge) kitleler nadiren görülür.
Diyafram Bozuklukları Tedavisi
Göğsü ve karın boşluklarını ayıran, kas yapısıyla solunuma destek olan organa diyafram denir.
Karın Duvarı Fıtıkları Ameliyatı
Karın duvarı zaman içinde katlı bir şekilde büyüdüğü takdirde ve bütünlüğün bozulması beraberinde yırtık oluşumuna neden olur.
Rektosel (Bağırsak Fıtığı) Ameliyatı
Rektosel, bağırsağın son kısmı ile ön kısmındaki organlar arasındaki tabakanın gevşemesi sonucu bağırsağın ıkınmayla bu organlara yakınlaşarak fıtıklaşmasıdır.
Plonidal Sinüs (Kıl Dönmesi) Tedavisi
Halk arasında Kıl Dönmesi olarak bilinen Plonidal Sinüs, genellikle 30 yaşın altındaki erkeklerde ortaya çıkar ve kılın cilt altına ilerlemesiyle meydana gelir.
Haşimato Hastalığı Tedavisi
Haşimato (Hashimato) hastalığının temelini tiroid bezinin iltihaplanması oluşturmaktadır. Bilimsel açıdan otoimmün, kronik lenfosistik tiroidit olarak da adlandırılır.
Gaz-Dışkı Tutamama Tedavisi (Anal İnkontinens)
Gaz veya dışkı tutamama problemi bireylerin istemsiz olarak dışkı veya gaz çıkarması olarak bilinmektedir.
Laparoskopi İşlemi
Laparoskopi, genellikle tanı amaçlı, görüntüleme testlerinin belirleyemediği sorunları çözümlemek amacıyla gerçekleştirilen bir tür keşif ameliyatıdır.
Meme Başı Akıntısı
Kadınlarda daha sık rastlanan meme başı akıntısı; tek ya da iki memede görülen, kimi zaman şeffaf renkli olabilen akıntılardır.
Perianal Fistül ve Apse
Makat bölümünde apse oluşması ile ortaya çıkan perianan fistül oldukça sık görülen bir rahatsızlıktır. Perianal fistül oluşumu sırasında makat çevresinde tahriş görülebilir.
Mide Fıtığı Ameliyatı
Pek çok sebeple oluşabilen mide fıtığı, genellikle 50 yaş üzerinde ortaya çıkar ve çoğunlukla hayati bir tehlike oluşturmaz.
Rektal Prolapsus Ameliyatı
Her bin kişiden birinde görülen rektal prolapsusun oluşum nedeni ve semptomları hastadan hastaya değişiklik göstermektedir.
Safra Kesesi İltihabı (Kolesistit)
Kadınlarda daha sık gözlenen kolesistit, ciddi sorunlara yol açmakta ve tedavisinin en kısa sürede yapılması gerekmektedir.